Versions Compared

Key

  • This line was added.
  • This line was removed.
  • Formatting was changed.

...

Kommentit lähetetään alareunan ”Lähetä kommentit” -painikkeesta. Huom! Käyttäjä voi tämän jälkeen muuttaa vielä tilaehdotuksia, mutta ei itse kommenttia.

6.2 Uuden tietosisällön lisääminen kierrokselle

Pääkäyttäjä voi sallia uusien tietosisältöjen lisäämisen kierrokselle. Lisääminen on mahdollista sen jälkeen, kun omat kommentit on lähetetty.

Uuden tietosisällön lisääminen alkaa valitsemalla välilehti ”Tietosisällöt” ja tämän jälkeen yläreunasta ”Muokkaa”. Tällöin näkymään ilmestyy ”Lisää tietosisältö” -painike, josta lisääminen tehdään:

Image Added


Tietosisällöksi voi valita jonkin listassa näkyvistä tai alareunan ”Luo uusi ehdotus” -painikkeesta kokonaan uuden. Lisättävälle tietosisällölle annetaan aina kommentti ja uudelle ehdotukselle myös nimi.

6.3 Vastaaminen muiden käyttäjien kommentteihin

Kun käyttäjä on lähettänyt oman kommenttinsa, hän pääsee lukemaan muiden kommentteja ja keskustelemaan niistä. Tämä tapahtuu välilehdellä ”Tietosisällöt”.

Image Added


Jokaisen sisällön rivin ensimmäisessä sarakkeessa on puhekupla, joka kertoo, kuinka monta kommenttia ko. sisällöstä on kirjoitettu. Puhekuplaa napsauttamalla kommentit aukeavat sisällön alle. Kommentissa näkyy, kuka sen on kirjoittanut ja minkä tilan hän on valinnut sisällölle.

Keskustelu tapahtuu ”Vastaa”-painikkeesta, joka avaa kirjoituskentän. Vastaus lähetetään ”Lähetä”-painikkeesta.

Image Added


Huom! Lähetettyä vastausta ei enää pääse muuttamaan.