Versions Compared

Key

  • This line was added.
  • This line was removed.
  • Formatting was changed.

Käyttäjällä tulee olla sisällöntuottajan käyttöoikeudet, jotta hän voi hallinnoida sanastoja. Huom! Ennen käyttöoikeuksien hakemista tulee käyttäjällä olla tunnukset Yhteentoimivuusalustalle. Tarkemmin katso Käytön aloittamisen ohjeet.

Käyttöoikeudet haetaan työkalukohtaisesti seuraavasti:

Jotta voit hallinnoida sanastoja, sinulla täytyy olla sisällöntuottajan käyttöoikeudet. Ne saatuasi pääset muokkaamaan oman organisaatiosi tuottamia ja ylläpitämiä sanastoja.

Info
Jos et ole vielä rekisteröitynyt Yhteentoimivuusalustaan etkä siten näe Käyttäjätiedot-sivua, katso: Käyttöönoton ohjeet

Tässä ohjeessa neuvotaan, kuinka haet oikeuksia Koodistot-työkalun käyttäjäksi.

  1. Napsauta yläpalkin valikkoa ja valitse "Käyttäjätiedot". Käyttäjätiedot-sivulta valitse kohdan "Lähetä käyttöoikeuspyyntö" pudotusvalikosta se organisaatio, jonka aineistoihin haluat muokkausoikeuden.
    Jos lähetät käyttöoikeuspyynnön Sanastot-työkalun kautta, haet muokkausoikeuksia automaattisesti ainoastaan Sanastot-työkaluun (rooli: sanastotyöntekijä). Muihin työkaluihin käyttöoikeuspyynnöt täytyy lähettää erikseen näiden työkalujen kautta. 
  2. Organisaation pääkäyttäjä hyväksyy tai hylkää pyynnön. Käyttäjä saa sähköpostitse tiedon hyväksymisestä (tai hylkäämisestä).   3. Jos et tiedä, kuka on oman organisaatiosi pääkäyttäjä, saat tästä tiedon Yhteentoimivuusalustan tuelta. Lähetä sähköpostia osoitteeseen: yhteentoimivuus@dvv.fi.
     

...