Tämä sivusto on tarkoitettu kehittäjille ja teknisille yhteyshenkilöille jotka haluavat tietää enemmän AuroraAPI:n rajapinnasta tai ydinkomponenttien toiminnasta.


Tervetuloa AuroraAI-ydinkomponenttien teknisen dokumentaation sivustolle!

AuroraAI-verkossa erilaisten toimijoiden palvelut kytketään yhteen. Tavoitteena on, että loppukäyttäjä löytää palvelut nykyistä tehokkaammin. AuroraAI-verkko mahdollistaa siihen liittyneiden palveluiden keskinäisen vuorovaikutuksen. Ihminen saa AuroraAI-verkkoa hyödyntävien sovellusten kautta ehdotuksia omaan elämäntilanteeseensa sopivista palvelukokonaisuuksista. Näin ihmisen ei tarvitse tietää etukäteen, ketkä tuottavat tilanteeseen liittyviä palveluita ja mistä ne ovat löydettävissä.

Dokumentaatiosta löydät:

Mikäli olet palvelunomistaja tai haluat liittää palvelusi verkkoon, lue AuroraAI-verkkoon liittymisen aloituspaketti | Suomidigi

Kokeilukäyttöliittymä

AuroraAI palvelusuosittelija on kokeiltavissa kokeilukäyttöliittymällä. Tunnuksia voit kysyä sähköpostilla osoitteesta auroraai@suomi.fi

Sivuston sisältö


Viimeisimmät blogipostaukset

Terve!

Päätimme uudelleenjärjestää dokumentaatiota niin, että olennaiset tiedot löytyisivät helpommin. Nyt teknisen dokumentaation alla on vain selkeästi palvelujen yksityiskohtaisempaa kuvausta ja käytön ohjeistus on siirretty uuden "Käytön aloittaminen" -osion alle. 

AuroraAI - yhteystiedot ja palaute
Mikäli haluat tunnukset asiakastestiympäristöön tai sinulla on kysyttävää sivustosta, AuroraAPI:n teknisistä asioista tai haluat jättää palautetta, lähetä sähköpostia osoitteeseen auroraai@suomi.fi.

Viimeisin julkaisumerkintäpäivitys

PageLast Update
AuroraAI Release Notes 4 days ago
 


  • No labels