Tämä sivusto on tarkoitettu kehittäjille ja teknisille yhteyshenkilöille jotka haluavat tietää enemmän AuroraAPI:n rajapinnasta tai ydinkomponenttien toiminnasta.


Tervetuloa AuroraAI-verkon teknisen dokumentaation sivustolle!

AuroraAI-verkossa erilaisten toimijoiden palvelut kytketään yhteen. Tavoitteena on, että loppukäyttäjä löytää palvelut nykyistä tehokkaammin. AuroraAI-verkko mahdollistaa siihen liittyneiden palveluiden keskinäisen vuorovaikutuksen.  Tälle sivustolle on koottu AuroraAI-ydinkomponenttien teknistä dokumentaatiota, palvelun taustatietoa ja integraatiota selventäviä ohjeita.

  • AuroraAI-palvelusuosittelun avulla käyttäjä saa julkisten palveluiden suosituksia omaan elämäntilanteeseensa sopivista palvelukokonaisuuksista. Näin ihmisen ei tarvitse tietää etukäteen, ketkä tuottavat tilanteeseen liittyviä palveluita ja mistä ne ovat löydettävissä. Palvelusuosittelua käytetään liittyneiden palveluiden käyttöliittymien kautta.
  • AuroraAI-tilin ja profiilinhallinnan avulla käyttäjä voi jakaa verkkoon haluamiaan tietoja ja hallita mitkä AuroraAI-verkkoon liittyneiden sovellukset voivat hyödyntää tiliin kytkettyjä tietoja. Tilin avulla käyttäjä voi siirtää tietojaan palveluiden välillä ja tietojen jakamisen kautta käyttäjä voi jatkaa asiointia toisessa sovelluksessa. Liittyneet palvelut voivat ottaa tilin ja profiilinhallinnan käyttöön ja käyttäjä voi näin hyödyntää palveluissa kerättyä tietoa.
  • AuroraAI-kotinäkymä on käyttöliittymä, jonka avulla käyttäjälle suositellaan AuroraAI-verkostoon liitettyjä palveluita. Mitä Minulle Kuuluu -kyselypeli on helppokäyttöinen ihmiskeskeisen tiedolla johtamisen työkalu, jonka avulla organisaatio voi ymmärtää paremmin käyttäjiään ja asiakkaitaan sekä kehittää toimintaansa. 
  • AuroraAI-chatbotteknologialla palvelun voi kytkeä AuroraAI-verkkoon. Bottituottajan käsikirja on hyödyllinen kaikille chatbotin käyttöönottoa suunnitteleville ja toteuttaville tahoille. Käsikirjan esimerkit on toteutettu AuroraAI-chatbotteknologian pohjalta.

Dokumentaatiosta löydät:

Julkinen lähdekoodi (open source):

AuroraAI ydinkomponenttien julkinen lähdekoodi saatavissa GitHubissa - ydinkomponentit.
AuroraChatbot julkinen lähdekoodi: GitHub - Chatbot
Mitä Minulle kuulu pelin avoin lähdekoodi: GitHub - MMK kyselypeli

Sivuston sisältö


Viimeisimmät blogipostaukset

Blog stream

Create a blog post to share news and announcements with your team and company.

Viimeisin julkaisumerkintäpäivitys

PageLast Update
AuroraAI Release Notes 96 days ago
 


  • No labels