Versions Compared

Key

  • This line was added.
  • This line was removed.
  • Formatting was changed.


Tip

Tämä sivusto on tarkoitettu kehittäjille ja teknisille yhteyshenkilöille jotka haluavat tietää enemmän AuroraAPI:n rajapinnasta tai ydinkomponenttien toiminnasta.

Livesearch
spaceKeyAAIJD
additionalnone
placeholderEtsi tästä dokumentaatiosta
typepage


Tervetuloa AuroraAI-

ydinkomponenttien

verkon teknisen dokumentaation sivustolle!

AuroraAI-verkossa erilaisten toimijoiden palvelut kytketään yhteen. Tavoitteena on, että loppukäyttäjä löytää palvelut nykyistä tehokkaammin. AuroraAI-verkko mahdollistaa siihen liittyneiden palveluiden keskinäisen vuorovaikutuksen.  Tälle sivustolle on koottu AuroraAI-ydinkomponenttien teknistä dokumentaatiota, palvelun taustatietoa ja integraatiota selventäviä ohjeita.

  • AuroraAI-palvelusuosittelun avulla käyttäjä saa julkisten palveluiden suosituksia omaan elämäntilanteeseensa sopivista palvelukokonaisuuksista. Näin ihmisen ei tarvitse tietää etukäteen, ketkä tuottavat tilanteeseen liittyviä palveluita ja mistä ne ovat löydettävissä. Palvelusuosittelua käytetään liittyneiden palveluiden käyttöliittymien kautta.
  • AuroraAI-tilin ja profiilinhallinnan avulla käyttäjä voi jakaa verkkoon haluamiaan tietoja ja hallita mitkä AuroraAI-verkkoon liittyneiden sovellukset voivat hyödyntää tiliin kytkettyjä tietoja. Tilin avulla käyttäjä voi siirtää tietojaan palveluiden välillä ja tietojen jakamisen kautta käyttäjä voi jatkaa asiointia toisessa sovelluksessa. Liittyneet palvelut voivat ottaa tilin ja profiilinhallinnan käyttöön ja käyttäjä voi näin hyödyntää palveluissa kerättyä tietoa.
  • AuroraAI-kotinäkymä on käyttöliittymä, jonka avulla käyttäjälle suositellaan AuroraAI-verkostoon liitettyjä palveluita. Mitä Minulle Kuuluu -kyselypeli on helppokäyttöinen ihmiskeskeisen tiedolla johtamisen työkalu, jonka avulla organisaatio voi ymmärtää paremmin käyttäjiään ja asiakkaitaan sekä kehittää toimintaansa. 
  • AuroraAI-chatbotteknologialla palvelun voi kytkeä AuroraAI-verkkoon. Bottituottajan käsikirja on hyödyllinen kaikille chatbotin käyttöönottoa suunnitteleville ja toteuttaville tahoille. Käsikirjan esimerkit on toteutettu AuroraAI-chatbotteknologian pohjalta.

Dokumentaatiosta löydät:

Mikäli olet palvelunomistaja tai haluat liittää palvelusi verkkoon, lue Palvelun esittely Suomi.fi-palveluhallinta

Kokeilukäyttöliittymä:

AuroraAI palvelusuosittelija on kokeiltavissa kokeilukäyttöliittymällä, jossa voit kokeilla tekstihakua ja  palveluiden rajaamista eri suodattimien avulla.
Huomioithan että kokeilukäyttöliittymää ei ole tarkoitettu loppukäyttäjien käyttöön, loppukäyttäjät käyttävät suosittelijaa liittyneiden palveluiden kautta.
Lisätietoa voit kysyä sähköpostilla osoitteesta auroraai@suomi.fi

Julkinen lähdekoodi (open source):

AuroraAI ydinkomponenttien julkinen lähdekoodi saatavissa GitHubissa - ydinkomponentit.
AuroraChatbot julkinen lähdekoodi: GitHub - Chatbot
Mitä Minulle kuulu pelin avoin lähdekoodi: GitHub - MMK kyselypeli

Sivuston sisältö

Page Tree
startDepth2

Viimeisimmät blogipostaukset

Blog Posts
time2w

Viimeisin julkaisumerkintäpäivitys

Contributors Summary
columnslastupdate
groupbypages
pageAuroraAI Release Notes
orderupdate
 


Viimeksi päivitetyt sivut

Recently Updated
max8
hideHeadingtrue