Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Jos olet saanut pyynnön osallistua Yhteentoimivuusalustalla olevan aineiston kommentointiin eikä sinulla ei ole ennestään oikeuksia Yhteentoimivuusalustalle, toimi allaolevan ohjeen mukaan.

Vaihtoehto 1: Saat sähköpostiisi henkilökohtaisen tunnisteen ("token"), jonka avulla sinut tunnistetaan Kommentit-työkalussa. Tämä kelpaa vain tämän tietyn kierroksen kommentointiin.

Vaihtoehto 2: Yksi Yhteentoimivuusalustan rooleista on "jäsen". Jäsen pääsee näkemään kommentointikierrokselle lähetettyä aineistoa ja antamaan siitä kommentteja. Tämä vaihtoehto on kätevä silloin, jos kommentoit jonkin organisaation sisältöjä usein.

Jotta sinut voidaan liittää jäseneksi organisaatioon, tarvitaan seuraavat vaiheet.

  1. Rekisteröi ensin itsesi Eduuni-käyttäjäksi. Ohjeet löytyvät tästä:
    https://vrk-ewiki.eden.csc.fi/pages/viewpage.action?pageId=21779525
  2. Kirjaudu rekisteröinnissä antamillasi tunnuksilla johonkin Yhteentoimivuusalustan työkaluun (esim. https://sanastot.suomi.fi/) ja pyydä sieltä käsin käyttöoikeuksia.
    Ohjeet tähän ovat sivulla: https://vrk-ewiki.eden.csc.fi/pages/viewpage.action?pageId=21779516
    Eli napsauta oikean yläkulman valikosta kohta Käyttäjätiedot. Tämän sivun alhaalla on kenttä Lähetä käyttöoikeuspyyntö – valitse siitä organisaatio ja napsauta Lähetä.
  3. Organisaation pääkäyttäjä myöntää sinulle tarvittavat oikeudet. Saat tästä tiedon sähköpostiviestillä. Sen jälkeen voit osallistua kommentointikierrokselle. 
  • No labels